INVICTA: VLOEIBARE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR KONIJNEN EN KNAAGDIEREN

 

Invicta Darmbalans is een vloeibaar zuur dat gebaseerd is op een synergetische combinatie van gebufferde organische zuren en de sporenelementen koper en zink in chelaatvorm. Invicta Darmbalans wordt succesvol ingezet voor een goede darmfunctie en ter ondersteuning van de eiwitvertering in het maag-darmkanaal. De verlaagde pH waarde in het maag-darmkanaal draagt bij aan remming van potentiële ziekteverwekkende bacteriën, ook in het drinkwater.

Invicta Energy Boost, een energiestoot met extra nutriënten, draagt bij aan een gezond afweersysteem en geeft extra energie. Invicta Energy Boost is een product dat gebaseerd is op vitamines, mineralen, aminozuren, glucose en organische zuren. De complexe samenstelling van Invicta Energy Boost is specifiek gericht op het direct leveren van extra energie, bouwstoffen en het stimuleren van het natuurlijke afweersysteem.

Invicta Multivitaminen is een uitgebalanceerd vitaminepreparaat en bevat vitamines, mineralen, aminozuren, glucose en organische zuren. Multivitaminen zijn geschikt voor langdurig gebruik, ter aanvulling van bouwstoffen en het stimuleren van het natuurlijke afweersysteem. Het bevat vitamine K, dat we ook tegenkomen in groene bladgroenten, fruit, melk, vlees, eieren en granen. Een dagelijkse dosering Multivitaminen draagt bij aan een gebalanceerde voeding.