ASSORTIMENT VLOEIBARE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Een energiestoot met extra nutriënten. Vivace is een product dat gebaseerd is op vitamines, mineralen, aminozuren, glucose, organische zuren en medicinale plantenextracten.

Con Brio is een natuurlijk product gebaseerd op twee etherische oliën: eucalyptus en pepermunt in combinatie met de organische stof uit de pepermuntplant menthol.

Mezzoforte is een uitgebalanceerd vitaminepreparaat en bevat vitamines, mineralen, aminozuren, glucose en organische zuren voor uw vogel.

Gustoso is een zurenmengsel op basis van een synergetische combinatie van gebufferde organische zuren zoals mierenzuur, melkzuur, azijnzuur, propionzuur en sorbinezuur. Daarnaast bevat Gustoso de sporenelementen koper en zink.

Voor sterke botten en een stevige eischaal. De specifieke receptuur van Calcium Boost bestaat uit de ingrediënten Calcium, Fosfor, Choline Chloride en organische zuren.

 

Multi Herbal Drinkmix bevat plantenextracten en vitamine c. Het stimuleert immuunsysteem van de vogel en zorgt ervoor dat de vogel minder stress gevoelig is.

 

Invicta Darmbalans is een zurenmengsel op basis van een synergetische combinatie van gebufferde organische zuren zoals mierenzuur, melkzuur, azijnzuur, propionzuur en sorbinezuur. Daarnaast bevat Gustoso de sporenelementen koper en zink.

Invicta Energy Boost is een product dat gebaseerd is op vitamines, mineralen, aminozuren, glucose, organische zuren en medicinale plantenextracten. Het geeft directe extra energie.

 

Invicta multivitaminen is een uitgebalanceerd vitaminepreparaat en bevat vitamines, mineralen, aminozuren, glucose en organische zuren voor uw knaagdier en cavia.

 

Waterkefir is een probiotica voor honden. Het bevat probiotische bacteriën en nuttige gisten die helpen destructieve gisten in het lichaam te bestrijden. Waterkefir helpt oor-en huidinfecties voorkomen en is daarmee een prima alternatief voor antibiotica.

De vloeibare voedingssupplementen van Vita Vogel zijn verkrijgbaar in recyclebare amberkleurige flessen van 100, 250 en 500 ml.

De vloeibare voedingssupplementen van Invicta zijn verkrijgbaar in recyclebare amberkleurige flessen van 250 ml.