Fotografie kuifmees en koolmees: Tony van Doore

Buitenvogel Drinkmix

Wat is Buitenvogel Drinkmix?

Buitenvogel Drinkmix is een aanvullend diervoeder voor alle buitenvogels. De drinkmix is een uitgebalanceerd vitaminepreparaat en bevat vitamines, mineralen, aminozuren, glucose, organische zuren en medicinale plantenextracten. Het is voedzaam, gezond en buitenvogels vinden het lekker. Het is speciaal ontwikkeld voor buitenvogels en bevat essentiële ingrediënten die buitenvogels nodig hebben. Buitenvogel Drinkmix is geschikt om het hele jaar door toe te voegen aan het drinkwater.

Door de corona omstandigheden zijn mensen meer thuis en werken vanuit huis. Iedereen vindt het fijn om te kunnen genieten van wat gezelschap van buitenvogels in de tuin of op het balkon. Buitenvogels hebben het steeds moeilijker en zijn steeds meer afhankelijk van mensen die ze een handje willen helpen. Er zijn voor buitenvogels allerlei bijvoederproducten op de markt, maar er was, opvallend genoeg, nog geen enkele variant in vloeibare vorm. Door toevoeging van Vita Vogel Buitenvogel Drinkmix aan het drinkwater krijgen buitenvogels alles binnen wat ze  nodig hebben voor een blijvende goede weerstand. Het wordt goed opgenomen, heeft een lekkere smaak en is de perfecte aanvulling op bijvoeder producten zoals o.a. vetbollen en vogelpindakaas.

Waarom een vloeibaar voedingssupplement als bijvoeder voor buitenvogels?:

  • Buitenvogels kunnen steeds minder geschikte plekken vinden om te drinken, met de Buitenvogel Drinkmix geef je ze een extra reden om je tuin te bezoeken.
  • Buitenvogel Drinkmix verrijkt het drinkwater met alle benodigde bouwstoffen en mineralen die tuinvogels hard nodig hebben.
  • De drinkmix is speciaal ontwikkeld voor alle soorten buitenvogels: het geeft buitenvogels directe energie en een verbeterde weerstand; zo blijven de buitenvogels in je tuin gezond.
  • Vogels vinden het lekker en het is 4 seizoenen toe te voegen aan het drinkwater.
  • Makkelijk in gebruik en lang houdbaar.
  • Je helpt verzwakte buitenvogels: als ze niet meer eten, blijven ze wel drinken en krijgen ze toch alles wat ze nodig hebben binnen.
  • Perfecte aanvulling op de gebruikelijke bijvoeding zoals pinda’s, vetbol en zaden.
  • U zult genieten van meer buitenvogels in de tuin of op het balkon.

Verkrijgbaarheid

Buitenvogel Drinkmix is verkrijgbaar in 2 verpakkingen:
100 ml. : goed voor ± 20 liter drinkwater (dosering een halve dop per liter)
250 ml. : goed voor ± 50 liter drinkwater (dosering via doseerdop 5 ml. per liter)